100% beoordelingen - - 80 reviews

Domeinnamen

Wordt de domeinnaam geheel mijn eigendom?

Iedere domeinnaam welke wij registreren komt geheel op je eigen naam te staan. Je bent dus ook de (juridische) eigenaar van de domeinnaam. Ook het administratief en technisch contact komen op je eigen naam te staan. De gegevens zijn niet altijd zichtbaar in de 'whois', dit is afhankelijk van de extensie.

Een domein welke ik wil, zit in quarantaine wat nu?

Indien u een domeinnaam heeft gevonden welke in quarantaine zit, kunt u deze pas vastleggen wanneer deze weer helemaal vrij is. Dit kan afhankelijk van de extensie tot 45 dagen duren. Helaas is er wel een mogelijkheid dat uw gewenste domeinnaam direct geclaimd wordt door partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Wij kunnen u dus geen garantie bieden dat de domeinnaam direct te registreren is als deze weer vrijkomt.

Bent u zelf de eigenaar van een domeinnaam in quarantaine? Dan kunnen wij deze voor u terughalen. Dit is echter een erg prijzige actie. Meer informatie kunt u opvragen op info@slaunch.nl.

Authorisatie code opvragen

Wanneer u uw domeinnaam wilt verhuizen naar een andere provider dan doet u dit met een authorisatie code, ook wel token of EPP code genoemd. Deze code kunt u opvragen in ons Control panel. Het opzeggen van een domeinnaam bij een wegverhuizing is niet nodig. Wij zetten uw dienst(en) automatisch stop bij een wegverhuizing.

Ik wil mijn domein/website naar jullie verhuizen. Wat moet ik ondernemen?

Wanneer je de bestelling bij ons plaatst, krijgt je automatisch de mogelijkheid om de verhuiscode in te voeren. Allereerst kunt je het beste het contract bij je oude provider opzeggen om problemen achteraf te voorkomen. Hiermee kan je ook meteen een zogenoemde EPP/Authcode opvragen welke nodig is om de verhuizing te starten. Wij zullen de domeinnaam in verhuizing plaatsen en de bestelling afhandelen.

Hoe snel is mijn domein actief?

Over het algemeen kan je het beste 1 werkdag aanhouden. Echter is het ook mogelijk dat je domeinnaam al binnen 3 uur (.nl bijvoorbeeld binnen 2 uur) werkt.

Shared 100GB SSD hosting vanaf € 1,- p/mnd meer informatie