100% beoordelingen - - 80 reviews

Hosting

Welk pakket past bij mij?

Je huurt ruimte op een van onze servers. Wij beheren de server voor je en zorgen ervoor dat je website veilig en bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoef je geen verstand te hebben van servers of configuraties. Wij regelen het allemaal voor je.

Wil je een website maken en webhosting afnemen? Beantwoord dan de volgende vragen voor jezelf, zodat je een goede keuze uit onze hostingpakketten kunt maken:
- Hoeveel ruimte heb ik nodig?
- Hoeveel bezoekers verwacht ik op mijn website?
- Heb ik een database nodig?
- Hoeveel e-mailadressen wil ik gebruiken?
- Met welke software wil ik mijn website maken?

Kan ik WordPress installeren op mijn hostingpakket?

Natuurlijk kan dat! Via het control panel is het zelfs mogelijk om met een druk op de knop WordPress te installeren. Let wel op dat je eerst een database gebruiker aanmaakt, alvorens je WordPress wilt installeren. De installatie duurt enkele seconden zo kan je direct aan de slag.

Klik hiervoor in het menu op 'applicatie' en kies dan WordPress. Natuurlijk is het ook mogelijk om handmatig WordPress zelf te uploaden via FTP.

Maar ook bieden wij passende WordPress hosting, hierbij nemen wij alles uit handen en zetten wij een WordPress installatie voor je klaar. Bekijk onze pakketten op onze WordPress hosting pagina.

Bij onze 'oude pakketten' kan het voorkomen dat er een popupvenster verschijnt uit veiligheid. Geef hier in tekst op login bij gebruikersnaam en wachtwoord:
Gebruikersnaam: login
Wachtwoord: login

Hoe configureer ik Wordpress naar SSL

LET OP: Je dient wel eerst een SSL certificaat actief te hebben. Deze kan je gratis activeren in ons control panel.

Om Wordpress goed op https:// (SSL) werkzaam te krijgen is het nodig een aantal aanpassingen te doen. Allereerst dien je de volgende regel op te nemen in het wp-config.php bestand;

if ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_PROTO'] == 'https') {  $_SERVER['HTTPS']='on'; }
Daarna dien je in de admin van Wordpress de site-url en home-url te wijzigen naar de https:// variant in plaats van http:// Nu werkt je site op SSL.

Kan ik van PHP versie veranderen?

Jazeker, je kan heel makkelijk bijvoorbeeld PHP7.1 gebruiken als jou site nog op oude phpversie staat. Dit kan je in het Control Panel onder 'PHP' kiezen voor het hoofddomein.

Voor het subdomein of een aparte directory kan je dit apart regelen door onderstaande regel in een .htaccess bestand op te nemen:

AddHandler php70-cgi .php

Waar kan ik PhpMyAdmin vinden?

Op alle pakketten is het ook mogelijk om www.uwdomeinnaam.nl/phpmyadmin aan te roepen zodat je op de juiste database-server uit komt. Hier moet dan wel de domeinnaam uitkomen op onze server.

Shared 100GB SSD hosting vanaf € 7,50 p/mnd meer informatie