Ontwerp
Een flyer ontwerp is de perfecte manier om uw feest, evenement of bedrijf te promoten!

Visitekaartjes, op maat laten ontwerpen en drukken vanaf € 100.

Herfst aktie: Geen € 100 maar: € 75 voor 1.000 visitekaartjes.

Een visitekaartje laten maken klinkt voor veel mensen misschien als een extraatje. Toch is het verantwoordelijk voor de eerste indruk van uw bedrijf waarmee u betrouwbaar overkomt en tegelijkertijd opvallend en duidelijk bent. Zonder goed ontworpen visitekaartjes zal het lastiger blijken om professioneel over te komen.

Een visitekaartje is een eerste indruk van uw bedrijf naar toekomstige klanten en relaties. Uw bedrijf moet op uw visitekaartje dus goed en betrouwbaar overkomen. De visitekaartjes die wij ontwerpen zijn professioneel, opvallend en duidelijk, zodat uw bedrijf ook echt een goede eerste indruk maakt. U bent voor slechts € 100 klaar! Voor deze prijs heeft u uw eigen visitekaartje op maat, en ontvangt u 1.000 professionele visitekaartjes van prachtige kwaliteit (300 grams) dubbelzijdig gedrukt!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@slaunch.nl.

Onze mogelijkheden:

Afmeting: 55 mm x 85 mm
4/4 dubbelzijdig full colour
300 grams mat mc met dispersielak (informeer naar andere mogelijkheden)
Offset druk
Extra afwerking mogelijk tegen meerprijs (UV lak, gefolieerd) Inclsuief ontwerp, inclusief drukken
Prijs: € 100,00
Afmeting: 55 mm x 85 mm
4/4 dubbelzijdig full colour
300 grams mat mc met dispersielak (informeer naar andere mogelijkheden)
Offset druk
Extra afwerking mogelijk tegen meerprijs (UV lak, gefolieerd) Inclsuief ontwerp, inclusief drukken
Prijs: € 150,00
Ronde hoeken van 7 mm met een meerprijs van € 25,00
Dubbelzijdig UV lak hoogglans (bescherming tegen krassen en vlekken) met een meerprijs van € 50,00
Dubbelsijdig mat gefolieerd (luxe satijnachtige look en feel) met een meerprijs van € 40,00

Heeft u andere wensen informeer dan bij ons naar de mogelijkheden

U zoekt een ontwerper voor uw flyer. Een zoektocht via Google levert u tientallen resultaten op. Allemaal schreeuwen ze om uw aandacht. Waar selecteert u dan op? Op tekst? Op de mooie plaatjes? Op een combinatie? Zo is het ook met flyer ontwerp. Er moet 'iets' zijn dat zorgt voor aandacht van uw doelgroep. Alleen dan zorgt het ontwerp voor resultaat. Want resultaat is het enige dat telt!

Wij weten inmiddels als geen ander wat er nodig is om de aandacht te trekken met een flyer ontwerp. Veel bedrijven, cafe's, restaurants, en hotels laten hun flyer door ons ontwerpen.

Ter ere van ons 5 jarig bestaan en tevens open dag hebben we een opzet gemaakt. sLaunch.nl heeft deze zo aangepast dat hij gedrukt kan worden. Onze flyer is momenteel op diverse locaties uitgedeeld. Quality Kids Den Bosch

Logo ontwerp met karakter!

Dat er soms makkelijk wordt gedacht over een logo ontwerp is ook wel logisch. Vaak is het niet veel meer dan een paar letters en kleuren. En geef het gerust toe: ook u zult even gedacht hebben; 'dat kan ik zelf ook wel'. Dat mag u natuurlijk helemaal zelf weten, maar verstandig is het niet.

Zelf een logo maken (of nog vaker; even het handige neefje laten doen) resulteert al snel in een goedkoop logo ontwerp. En een goedkope uitstraling wilt u natuurlijk niet Pas daarom ook op voor goedkope logo ontwerpers: het is op de korte termijn gunstig voor uw portemonnee maar op de lange termijn dodelijk voor de identiteit van uw bedrijf.

Wat straalt uw concurrentie uit? En wat wilt u met úw bedrijf uitstralen? Wij staan voor u klaar om een onderscheidend logo te ontwerpen. Inmiddels hebben wij al diverse logo's ontworpen voor grote en kleine bedrijven.

Ons logo is goud waard! Sauerlandhotels Groep (Duitsland)