Website ontwikkeling
Uw website door ons op maat gemaakt

Website ontwikkeling


De ontwikkeling van succesvolle en resultaatgerichte websites door sterke, doordachte ontwerpen en goede technische (beheer)oplossingen.


Zoekmachine optimalisatie

Goed gevonden worden via Google is een must. Met de mogelijkheden die wij bieden gaat het (bijna) vanzelf!

Service


Ons doel is om de beste service van Nederland te verlenen. Daarom stopt het contact met sLaunch.nl niet bij de livegang van uw website. Ook in de fase erna helpen wij u graag bij vragen en blijven we met u meedenken.

Social Media


Social media is niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk. Steeds vaker zijn platforms als Facebook, Twitter, en LinkedIn de toegangspoort naar uw website.

Website ontwikkeling

Tegenwoordig speelt een website een steeds belangrijkere rol. Doordat mensen veelal via het internet op zoek zijn naar informatie, producten of diensten, is de website vaak het eerste aanknopingspunt voor mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn. De website vormt daarmee het online verlengstuk en is uitermate geschikt om een groot publiek te bereiken.

sLaunch.nl is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van succesvolle websites en biedt dé oplossing voor ieder die een website wil laten ontwikkelen. Mede door onze jarenlange ervaring in website ontwikkeling zijn we in staat om voor iedere website te ontwikkelen die volledig aansluit op de specifieke wensen van de opdrachtgever. Vanwege de scherpe prijzen die we bij sLaunch.nl hanteren, zijn we toegankelijk voor ieder type organisatie.

Bent u benieuwd was sLaunch.nl voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.(Responsive) webdesign

Je aanpassen aan de huidige digitale samenleving betekent dat je website moet werken op elk apparaat. Tegenwoordig zijn steeds meer klanten online te vinden. Dit betekent dat niet alleen je website, maar ook je mobiele website aan de eisen van je klanten moet voldoen. Want, laten we eerlijk zijn: jij wil dat je website gevonden wordt en je wilt je (verkoop)doelstellingen halen.

Responsive webdesign is een methode voor het ontwikkelen van websites en webapplicaties die een optimale gebruikservaring op verschillende schermgrootten creëert. Zo worden er bij responsive websites teksten, afbeeldingen, video’s als opmaak elementen automatisch geschaald/aangepast. Dit is afhankelijk van de grootte van het venster (laptop en PC) of de grootte van het apparaat (smartphones en tablets).